BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 8, 2010

Kawan2 tolong saya!

Salam....

ni ade makhluk mana tah yang menulis suruh aku kontek hamba Allah yang bernama Z............

Eh, aku baru nak mintak korung tolong ingatkan aku sapa dia.....

Dan aku dah ingat pun..kat blog aku lagi satu rupanya.....

Tapi kan takkan encik makhluk ni tahu ka sapa dia Z tu...tu bukan nama sebenar tahu takkkkkk

Encik @ cik makhluk! ..ko kenal ke Z tu

Kalau la ko kenal aku xrasa la Z tu suruh aku kontek dye! XMUNGKIN! paham! sbb dia itu tersangat EGO! .........boleh pulak dia kata FUCK tu lagi baik dari HAMPEH!....haish! yela kan...mentaliti manusia lain2

Ieeeeeeeeeeeeee.............bengang gila dengan manusia xreti buh nama nih

Asyek2 yang datang kat fs suma nya si ANON! ieeeeeeeeee........T_T

Dah la! tamau kawan!

4 Coret2:

....:::kasih abadi:::.... said...

cik pikah!
ko ok ke x ni???
hangin je nmpk~
hohhooh

Penulis Setia said...

aku da oke la..hek3 :p

iqbalsyarie said...

ok..itu bukan saya yg tanya ;P
Saya nak update blog hari-hari.Mind to read? :)

Penulis Setia said...

saya tau encik iqbal xkan jadi si ANON....;)