BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, April 29, 2010

Kali pertama mengetag..;)

Setelah diajar oleh Wan Hazel mcm mana tagging tu berlaku...aku nk cuba buat sendiri..hehhe...

Ni dia ! (Sila copy paste tulisan berwarna hijau yer ;))


Tag Oleh Iqah (^_^)


Pertama 
Pergi tengok cermin dan lihat apa kekurangan yang ada di wajah anda. Nyatakan


Kedua
Pergi tengok cermin lagi dan lihat kelebihan yang ada di wajah anda. Nyatakan


Ketiga 
Apa yang anda suka dengan kekurangan dan kelebihan pada wajah anda tu ( 2 jawapan)


Keempat
Baju warna apa yang anda pakai sekarang


Kelima
Pakaian baru yang anda terfikir nak beli


Keenam
Nyatakan 5 koleksi pakaian yang paling anda sayang


Ketujuh
Apa perasaan anda apabila mendapat soalan2 ni. Ha3


Kelapan
Upload gambar yang anda rasa paling manis untuk dilihat (ikut la 'pose' mcm mana  pon)


Last but not least, pilih 5 org rakan blogger anda untuk jawab tag ini (^_^)


Pilihan saya adalah 

2) Hans
3) Musz
4) Nana

Sila jawab! thx ^_^




2 Coret2:

♠ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ♠ said...

s0n0k main tag2 nih hehehe

salam kenal

muszelious said...

Pertama
Pergi tengok cermin dan lihat apa kekurangan yang ada di wajah anda. Nyatakan
-xd lansung kekurangan just lebih kepada jerawat jep..hek

Kedua
Pergi tengok cermin lagi dan lihat kelebihan yang ada di wajah anda. Nyatakan
-senyuman yang menawan n mata yang agak2 sepit dsukai ramai but nobody want to get closer when im gtting angry..hek

Ketiga
Apa yang anda suka dengan kekurangan dan kelebihan pada wajah anda tu -1)ske la coz ngn kekurangan tu ley tlg menambahkan minyak tok goreng ikan...
2)senyuman n mata ku,xd sorang pon dpt duplicate..hehe


Keempat
Baju warna apa yang anda pakai sekarang-kaler ijau


Kelima
Pakaian baru yang anda terfikir nak beli-baju berkolar keluaran polo latest


Keenam
Nyatakan 5 koleksi pakaian yang paling anda sayang
-1/.baju loreng
2/.baju no.3
3/.baju kawad
4/.baju kemeja seed aku tu
5/.bju taekwando...hhehehe:P

Ketujuh
Apa perasaan anda apabila mendapat soalan2 ni.-tersa sgt hambar n mengharap agar dpt brg tu tym speeccial day aku kelak...hahahaha...


Kelapan
Upload gambar yang anda rasa paling manis untuk dilihat -cne nk msk kn gmbo???