BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, May 15, 2010

Aku dapat 2 Juta beb! ^_^ Macam xcaye je.Syukur Alhadulillah..Durian runtuh!

Salam alls


Erm...terkejut tak aku dapat 2 juta?????

Tapi betol la! Babe! You have to believe dis!

Memang aku dapat 2 juta!

Lame da dapat!

Tapi aku x amek2 lagi!

Boleh pulak 2 juta aku ley tangguh2 nak amek kan

Huhuhuhu (macam xtertanggung perasaan ni..hepy sgat..alhamdulillah)

Nak taw x cner aku boleh bertuah ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ni Encik Jiwa Kacaw yang bagi kat aku..Mungkin jiwa dye kacaw kot..sbb tu la dye bg 2 juta tu kat aku..hihihi..bertuah tak aku...hik3 :P


oke! TIPU!

Sebenarnye aku nak jawab tag je...hahahaha..oke! meh kita tengok!


A) Ucapkan terime kaseh kat blogger yang tag korang dan sertakan link skali
Aku ucapkan banyak2 terima kasih kepada Encik Jiwa Kacaw kerana sudi memberi 2 juta ini kepada aku kan..Xtaw la nak cakap apa..Rasa bertuah sgt! aahahah. Laen kali ada ap2 yang bes bg lagik yer. :p


B) Tag kawan2 blogger korang tengok yang semestinye akan layan berangan same2 ngan korang

Awal-awal da kena tag orang..aha! aku nak tag 3 org jela..Boley x..hik3


Silalah jwb tag ni yer korunk! :P

C) Ape angan2 korang ye kalo betol2 dapat 2 juta ni…
2 juta yang dimaksudkan kalau duit la kan aku nak :

1) Buat rumah untuk mak aku..beso2 ..cantik2 :)
2) Sedekah kepada anak yatim dan fakir miskin.InsyaAllah
3) Bayar utang dekat mak aku..(utang apa? rahsia! ) Hik3
4) Beli koleksi baju dan tudung lawa2..hihihi
5) Pegi Arab belajar Bahasa Arab ...maw yang ini!
6) Bawa mak aku pegi haji..klw boley angkut sume adek beradek aku sekali :)
7) Buat rumah aku plak...rumah taman! yg aku design sendiri..bes ooo :P
8) Of cos lah buat modal untuk bisnes HPA..xpon melabur dalam RFC n mcm2 lagi yg sgkut paut ngn HPA..dapat gk income bulan2 :)
9) Pegi belajar ilmu herba...yes! baru senang nk jadi herbalist :)

oke ! tu jela..angan2 je lebih! Tapi x mustahil kan?..^_^ Kawan2 terpilih sila jawab yer..hik3




7 Coret2:

iqbalsyarie said...

belajar ilmu herba???hahahahaha...bagus!

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

kalau lah dapat RM 2 juta... hem... apa nak buat ek?

stiffler said...

apa yang kau nak sebenarnya..aku tak paham la tag tag ni!

Fasya Abdy said...

iqbal : of cos la..byk lagi ilmu yg org xtaw...huhuhu..t ad mse sy wat entry pasal herba

fatin : awk jwbla tag ni..hi3

hekal : jwpn suda diberi di facebook

stiffler said...

comel jugak aku tgk kau ni..'baru' perasan

Fasya Abdy said...

HEKAL : asal ko pnya baru tu nk ade inverted coma lak?..ha3...comel? ko buat aku tersenyum je..rase nk buat entry pasal komen ko neh! ha3 :PPP

Amir Izzat said...

kalau dapat betul3.. kongsi ek.. hehe