BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 4, 2010

Contest Senyuman Paling Menawan! aha! ^_^

Salam teman2..lame xupdate kan..ceh! baru sehari kot..erk?..ahaha...oke merapu..


Sebenarnye aku nk join kontest ni..aku dapat dari ChentaZetty...aha! senyuman paling menawan...Walaupon aku taw senyuman aku xmenawan mane..tapi aku nk join gak! he3...^_^

Ni syarat2 contest tu :

1:contest nie terbuka tuk semua peringkat umur.
2:1 gambar je( GAMBAR ANDA)...sape masukkan lebih2 otomatik akan di rejek oleh ai...*hahhahahha gelak jaat*
3:gambar mestilah senyum yang memang ikhlas.....senyum lebar 2 da max... =)
4:gambar BERSEORANGAN..... (kalau atok nenek nk join tgu next contest k)
5:mestilah menjadi follower miss chentazetty
6:sediakan entri khas contest ini dalam blog u all n link kan kepada ai...
7:senangkan????? jgn lupe tag kan kawan2 anda minimum 4org...(kalau follower anda xramai boleh di maapkan..) make sure org anda tag 2 tau bahawa dia telah di tag kalau xnk kena saman.. (jgn woo skng semua stok saman2 je)
xpayah u alls nak peningkan kepala....syarat2 senang je.... tunggu ape lagi... tarikh penyertaan tutup pada...jeng jeng jeng..... 20 mei 2010..

Mula2 kena letak pic penganjurnya.cewah!

 ni dye,,cntik kan ...:))


Lepas tu letak pic aku la plak...

Ni senyuman menawanku...

tara!


hahaha..menawan ke,,,sengal je aku rase...kenapa suka senyum?..aku sebenarnya xsuka senyum....eh! suka2...mase melintas depan org ..i mean klw terserempak dengan sesiapa saja...senyum itu mesti..kecuali kepada orang-orang 'pelik'...(gatal, gedik,sombong bla2)...n terutamanya kalau kat ward or hospital tu of cos la nk senyum sentiasa kan...dah terbiasa..rase mcm xkena je klw xsenyum..heheh...tapi klw org yg aku senyum tibe wat muka sombong, aku rase uh! kerek tol! wat rugi je aku senyum...anyway senyum biar ikhlas..sbb senyum tu sedekah kan...so ..rajin2kan diri anda cari pahala dengan cara mudah ni...

oklah! pnjg je aku merapu....org2 yang akn dpksa menjoin kontes ini adalah :

1) Stiffler Serius  ( Ekal @ Stiffler aku xkre nk ko join gak...he3)
2) Musz             (ko join lah! aku nk tgok snyuman menawan ko..ha3)
3) Nana             (nak sshkn awk la..awk kn syum menawan..he)
4) Sara              (ni pon same..suke syum kn..meh join..he3)
5) Sham            (suka buh gmb pelik2 kt blog kn..ap kata letak muka ang plak..he3)
6) Fairy             (hye awk, tbe2 terasa nk ajk awk..hehe)

dan lain2 dtg page ni..sila join! aahahah...sekian..wassalam..
ps : penat tol aku nk pk nme2 org ni..huhhu


6 Coret2:

stiffler said...

woi..dapat apa masuk pertandingan senyum ni??..kalau dapat kereta gua nak masuk!

muszelious said...

wei...aku dipakse join k kotes ko nie??hahaha...sengal la...btw,aku nk join nie...cne nk tag fllower?
ko xajo aku pon!!!!

GhOsToNe said...

chaiyok2!

Fasya Abdy said...

ekal : mne aku taw adiah ap..ala..senang je..letak jela gmbo ko kt entry ikotlah syrat2 tu..ahahah

mus : ko just tag pakai link tu..tp xla jd cm fb bila tag org tu tahu...ko kena tggl msg kt shout out la ckp ko tag dye

ghostone : thx ..awk pon mehla join..ahahah

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

adik ko senyum lagi menawan kot?suh la die masuk contest ni..haha..k.mne tau ade rezeki..:)

Fasya Abdy said...

mki : aku rase ko lagi syum menawan kot?..ap kate ko join?..ahahah