BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, August 11, 2010

Encik Z! Encik Z! Tolong baca ni!...............Plzzzzzzzzzzzzzzzz :P

Salam......


Aku sudah dapat penyelesaiannya...

2 hari ni ada kenyataan di formspring....

Yang pertama :
Z wan u to contact him back...ASAP

Jawapan aku :
Z mana ni?...pelik betui aih.....ngarot ja........len kali bgtaw nama ...cner nk contact....haih!!

Yang Kedua :
z yg u cte dlm blog u tue...i kwn die..u haf his contact no kan?

Jawapan aku :
wat?..ade ke saye cite pasal z..ah...mmg lupa la...awk ni sapa sebenarnya ?..ckp jela..ish3

Maaflah Encik Z..entry b4 saya marah2 because sangat tidak suka Encik Anon....Mula2 macam nak ignore je...but..but...saya baru terperasan smthing....Awak adalah Encik Z...kan? kan?..tayah tipu...saya tau...sebab...ur spelling of 'Have' jadi 'haf' (sudah dibold malah dihighlight juga)....iya,,awak sorang ja yang tulis macam tu....

Dan saya xtaw urgent apa yang buat awak suruh saya contact Z balik..yela kalau awak 'kawan' dia ke apa...
Saya da msg...Dah kol...But no respond! I Don't Know...Number yang ada kat saya la saya guna...Kalau bukan, saya xtawlah!...huhuhuh

Oke...Hope Encik Z or 'kawan' dia baca post nih...huhuhu T_T

4 Coret2:

Rina (◕‿◕)✿ said...

knape ni tqa? sape z?

Penulis Setia said...

erm...z ni sorg kawan lama...hahah///xdela..geram je dia mcm bskut

AiZ said...

sape z? aiz kenal Y ngan W je... =__="




Aiz latest entry
Blogger Dah Upgrade Comment Moderation.. Jom Ushar

Penulis Setia said...

hahahah..sapa pulak y n w tu :P