BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, May 14, 2010

Thx lagik kat Mijie! :)...Friendship Award!

Salam teman2 ku...


baru jap tadik aku update...ni ade lagik dapat award plak..heheh

Ni yang kedua rasenye

Thx sgt2 dekat Mijie sebab sudi bg award ni kat Iqah yer

Perasaan? of cos la Happy..heheh..thx again :))

and persahabatan itu haruslah jujur dan ikhlas supaya kita akan dapat menilai dan merasai erti persahabatan itu.."Bertemu dan berpisah kerana Allah"...

Oke! ni awardnye....eh2...comey betol kan..hi3..;))



So sekarang rakan2 blogger aku yang terpilih ialah : 

 Iqbal                          
 Mus                          
 MKI
 Cik Linn                     
 Hans                          
 Nana                         
 Sara                         
 Stiffler                      
 Shahim                     
 Syafiq                      
 Darkman                 
 BH
 Rizputra                   


Name2 yang terpilih ni sumenye mmbe yg penah komen entry aku n ade la mmbe yg aku berkenan..Hi3..yang nme tertinggl tu maaf yer.....he3..Laen kali kita bg lagi...oke! ;)


Kepada penerima AWARD copy AWARD ini macam dapat GRAMMY, dan apa perasaan anda. Tampilkan LINK pemberi AWARD ini. Berikan AWARD ini kepada rakan-rakan yang anda rasakan layak mendapat AWARD ini.

Sila tinggalkan ucapan manis anda di kotak comment sebaik sahaja mengetahui yang anda menerima AWARD. Ianya sebagai tanda yang anda telah menerima AWARD.

11 Coret2:

Jantan Keparat said...

wah...
thanx2!!!!!
thanx sgt2!!!!

iqbalsyarie said...

ahhhaa..anugerah apa ni?hehe

thanks~nanti bagi lagi!haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam..

time kasih Fasya...utk award nih (^^,)

sugar2 kapas strawberry said...

ohh..thnx ;)

hakimfaridzul said...

thanx banyak2 for the award babe!!

Mijie said...

dh terima yer..tenkiu3..ikhlas mijie bg tau..;)

muhammad khairul ikhwan (MKI) said...

pertama nya saya ingin mengucapkan syukur yang x terhingga kerana telah diberi anugerah ini.tidak lupa kepada pemberi semangat yang sentiasa menyokong saya...peminat2.......bla bla bla.....hehe...cm anugerah AIM la plak...hihi


pape pun tq ye..:)

aku shahim said...

x ku sangka leh dapat award..thanks :)

Hazatul Nabila said...

tq ikah! hehe...suka suka! ;)))

rizputra7 said...

thanks fasya

Jimie said...

lol..lupe nk tgalkan komen kt sini hr tu...papepun thanx fasya :)